EuroUsi Cluj

»
Eurousi Sibiu » Usi de interior

Usi de interior Sibiu

Usile de interior reprezinta un element cheie in amenajarea locuintelor, astfel ca acestea trebuie alese cu mare grija pentru a se potrivi intocmai cu paleta cromatica a incaperilor si cu decoratiunile interioare, pentru a crea un decor unitar, dar si unic in acelasi timp. Pe langa aspectele estetice, este necesar ca usile de interior sa fie alese in functie de materialul din care sunt confectionate pentru a avea siguranta si certitudinea ca acestea vor rezista o perioada cat mai indelungata de timp.
 

Eurousi, distribuitor autorizat usi Invado Sibiu

 
usi invado
Compania noastra este distribuitor autorizat al gamelor de usi  Invado, parteneriatul dintre noi si Invado fiind unul de succes  si de durata. Ne mandrim cu o lunga si roditoare colaborare  cu aceasta companie de renume, iar usile Invado pe care le  punem la  dispozitie fac parte din diverse categorii,  cuprinzand  atat modele clasice, cat si modele de usi cu    design modern si  inovativ din  ultimele cataloage Invado.
 
Invado este o companie poloneza de renume mondial care ofera usi de calitate premium, punand la dispozitia clientilor usi de interior din lemn de pin, usi de interior din placi MDF si HDF laminate cu furnir sintetic sau furnir natural, usi de interior din sticla, precum si alte accesorii. Compania Invado se straduieste in mod continuu sa asigure o calitate optima a produselor sale, tinand cont in mod deosebit de cerintele si de nevoile clientilor. In functie de ce au nevoie acestia, compania poloneza furnizeaza produse de calitate superioara, acest aspect fiind un etalon de baza pentru toate procesele de productie. Important de precizat este faptul ca toate usile de interior din gama Invado indeplinesc standardele europene. 
 

Eurousi, distribuitor autorizat usi Porta Doors Sibiu


Porta Doors este o companie de renume mondial care ofera usi de calitate premium, punand la dispozitia clientilor usi de interior, usi de intrare in apartament, sisteme de glisare sau usi antifonice, precum si alte accesorii.
Compania noastra va pune la dispozitie o gama diversificata de usi Porta Doors, precum si accesorii:
  • Usi de interior din furnir sintetic -sunt puternice si durabile, se curata si se intretin foarte usor, nu retin umiditate putand fi montate chiar si in baie.
  • Usi de interior din furnir natural - ofera izolare termica, iar din acest motiv vara incaperile raman reci si ne feresc de caldura sufocanta, iar iarna temperaturile raman ridicate.
  • Usi de intrare – gama de usi de intrare apartament marca Porta Doors este conceputa pentru apartamente, iar cele mai utilizate materiale sunt lemnul si granitul.
  • Sisteme de glisare – extrem de moderne si de practice, usile glisante au un sistem de functionare usor si practic, fiind usor de incadrat in orice tip de desing interior.
  • Usi antifonice – au rolul de a preveni propagarea vibratiilor sunetului de mare intensitate, asigurand un mediu de lucru linsitit si garantand confortul psihic de care aveti nevoie pentru un randament maxim.
  • Tocuri de usa – in functie de constructive, design sau diferite detalii tehnice acestea pot fi: reglabile sau fixe, drepte sau rotunde, precum si din lemn sau MDF.