EuroUsi Cluj

»
Despre noi » De ce sa cumperi de la noi?

De ce sa cumperi de la noi?

 
 
Experienta in domeniu
Deoarece avem o experienta de peste 20 de ani in fabricarea de usi, iar design-ul usilor nu numai ca este unul inovator ci si este rezultatul tehnologiilor de ultim moment de pe piata, acesta devenind si un obiectiv al companiei. Firma realizeaza usi cu design variat pentru orice gust, folosind tehnologie avansata pentru a crea produse sigure si rezistente pentru ziua de maine.
 
 

Usile trec printr-un proces amplu de verificare si testare

Te vei bucura de produsele noastre. Din acest motiv toate usile pe care le distribuim sunt produse de catre companii emblematice in domeniu. De astfel, poti fi convins ca fiecare produs trece printr-un proces amplu de verificare a calitatii. Pe langa usa propriu zisa, sunt testate si toate componentele acesteia, precum balamalele, butucul, tocul si altele.
 


Avem grija de mediu

Lemnul este principalul material cu care se lucreaza, de aceea compania incearca sa reduca risipa de lemn si sa ajute la replantarea copacilor taiati. De asemenea, pentru a evita risipa, lemnul care nu mai poate fi folosit in productia de usi interior se recicleaza.