EuroUsi Cluj

»
Despre noi

De aproape doua decenii, livram usi de TOP in Romania!


Showroom Eurousi

Din necesitatea clientilor de a putea alege produse calitative pentru casele lor, am deschis showroomul de usi EUROUSI. Ne mandrim cu parteneriate de lunga durata si o expansiune continua, indiferent de provocarile pietei.
Eurousi - livram usi de TOP in Romania
 

Ce le punem clientilor la dispozitie?

Usi de interior, de intrare in apartament/casa, usi metalice, usi antifoc, usi pentru adapost civil (ALA), precum si o varietate de accesorii.

Eurousi - catalog usi Cluj
 Motivele pentru care ne aleg clientii?


  • Consultanta gratuita pe tot parcursul procesului de alegere a usilor
     
  • Deplasare gratuita la domiciliu pentru efectuarea masuratorilor necesare inainte de a plasa comanda finala
     
  • Transport gratuit al marfii in raza municipiului Cluj-Napoca si la preturi simbolice in alte localitati
     
  • Montaj profesionist realizat de montatori autorizati


Consultanta gratuita pe tot parcursul procesului de alegere a usilor
 

Avem o echipa tanara, organizata si care stie sa ofere asistenta de calitate de la prima vizita in showroom si pana montarea produselor.

 
Eurousi cluj
 …nu exista aproape nimic pe lume, ce nu poate fi copiat si facut de cineva, un pic mai rau si vandut ceva mai ieftin. Iar oamenii care se orienteaza numai dupa pret vor deveni o meritata prada al acestuia. Nu este întelept sa platesti prea mult, dar este mai rau sa platesti prea putin. Daca platesti prea mult, ai pierdut un pic de bani. Asta e tot. Dar daca platesti prea putin, uneori pierzi totul, deoarece lucrul cumparat este incapabil de a face fata destinatiei.
Regula economiei nu permite sa primesti pentru putini bani valoare mare. Daca alegi oferta cea mai ieftina, trebuie sa te astepti, ca pentru riscul asumat va mai fi ceva de adaugat. Iar daca faci acest lucru, atunci ai deja bani suficienti de a plati pentru ceva mai bun.”

John Ruskin (1819-1900)