EuroUsi Cluj

»
Eurousi Sibiu

Eurousi Sibiu - Magazin de usi in Sibiu

Eurousi Sibiu - Usi Porta DoorsOrar de functionare
Luni-Vineri: 09-18
Sambata-Duminica: inchis

Magazinul de usi Eurousi Sibiu are o experienta de peste 20 de ani in fabricarea de usi, iar design-ul nu numai ca este nou, ci foloseste si cele mai inovative tehnologii, acesta devenind un obiectiv al brand-ului nostru. Avem ca si obiect principal de activitate import si distributie de usi Porta Doors Polonia, aceasta companie fiind partenerul ideal pentru orice constructor. De asemenea, compania noastra va pune la dispozitie si numeroase modele de usi din gama Invado, cuprinzand atat modele clasice, cat si modele de usi cu design modern si inovativ din ultimele cataloage Invado.

Asadar, va punem la dispozitie o gama extrem de diversificata de modele si culori de usi de interior, usi exterior, usi antifonice si tehnice, sisteme de glisare, tocuri si accesorii pentru usa.
 

O abordare profesionista - Showroom Usi Sibiu

Din necesitatea unei abordari profesioniste a pietei din domeniul usilor, compania noastra a deschis la Sibiu unul dintre cele mai moderne si mai elegante showroom-uri de profil din tara. Parteneriatele actuale au sedimentat relatiile de afaceri, oferindu-le stabilitate si durabilitate, fiind incoronate de respect, propagand interesul pentru produsele si ofertele viitoare.Echipa manageriala este formata din oameni tineri, bine organizati, cu experienta in marketing si dezvoltare, alaturi de echipa tehnica, o echipa profesionista, cu un background important in domeniu.

Imbinand intr-un mod eficient experienta specialistilor de la Porta Doors cu profesionalismul colectivului propriu compania noastra si-a fixat drept obiectiv principal satisfacerea cerintelor clientilor in materie de usi.


Pentru ca rezultatele sa fie pe masura asteptarilor dvs, firma noastra va ofera si o gama larga de servicii profesionale:
  •  consultanta gratuita in alegerea modelelor si nuantelor de usi, a modelelor de geam, etc.
  •  deplasarea gratuita la domiciliul clientului pentru efectuarea masuratorilor necesare montajului
  •  transport gratuit pe raza municipiului Sibiu si la preturi imbatabile in alte localitati
  •  montaj profesionist efectuat de echipe calificate
  •  livrare prompta pentru modelele de usi de lemn si usi metalice existente pe stoc.