EuroUsi Cluj

»
Noutati » Modele de usi de interior albe de la Porta Doors

Modele de usi de interior albe de la Porta Doors


Atunci cand vine vorba de amenajarea locuintei, ne dorim ca rezultatul final sa fie unul placut ochilor si ca fiecare obiect decorativ sau piesa de mobilier sa se potriveasca perfect. Iar, usile de interior reprezinta un element important in amenajarea casei, atat din punct de vedere al confortului cat si a designului. Usile de interior albe sunt universale, acestea nu trebuie sa se asorteze cu culoarea plintei, pardoselei sau a mobilei. De asemenea, acestea vor fi mereu la moda, din mai multe motive, cum ar fi functionalitatea, aspectul, eleganta ?i faptul ca maresc vizual spatiul. In catalogul Porta Doors gasesti o gama variata de usi de interior albe, insa in urmatorul articol va prezentam doar cateva dintre acestea:

1. Porta Nova

O colectie de usi clasice, cu modele cu material plin, fara „cavitati”, spre deosebire de modelele celulare. Porta Nova se pot asocia cu modulele Retro, respectiv frize ornamentale decorative, ce dau un aspect inedit usii. Varianta de finisaj alb pentru aceasta gama este folia Portadecor alba, incadrata intr-o clasa medie de trafic.
 
Usi interior : PORTA NOVA 2.1 ST. 90 ALB

2. Londra si Viena

Modelele Londra si Viena sunt in principal usi de interior de culoare alba. Daca Londra mai are ca optiuni si alte culori, respectiv lamiant PVC, Viena este doar alba. Finisajul lor este o vopsea ecologica alba. Rezistenta acestora la trafic este cea mai mica din toate gama de finisaje disponibila in gama Porta Doors. Din acest motiv nu se recomanda aceste modele in spatiile publice sau cu trafic intens. De asemenea, familiile cu copii sau animale de companie trebuie sa fie atente la achizitia acestor modele.