EuroUsi Cluj

»
Noutati » Finisajele usilor de interior Porta Doors

Finisajele usilor de interior Porta Doors


Este cunoscut faptul ca usile Porta Doors sunt de calitate superioara, au un design inovator si se adapteaza spatiului interior, in functie de dimensiunile golului, folosind usi standard,  duble, pliante sau glisante. Usile de la Porta Doors integreaza accesorii si feronerie de calitate premium, moderne si proiectate pentru orice tip de incapere.
 

Finisajele usilor de interior Porta Doors

Usile de interior Porta Doors se impart in mai multe tipuri de finisaje:

Usi cu finisaj vopsit

Acest tip de usi au o suprafata neteda, care difera in functie de vopseaua folosita: standard, premium sau acrilica UV.  Usile care sunt finisate cu acrilica UV au o rezistenta ridicata la mizerie (cafea, alcool sau grasime),  abraziune, zgarieturi, impact si ofera garantia stabilitatii culorii un timp indelungat.   

Usi cu finisaj sintetic

Printre finisajele sintetice al usilor de interior se pot mentiona:  finisaj Portadecor, Portasynchro 3D, Portadur, Portaperfect 3D, finisaj CPL HQ  sau HPL. Fiecare gama utilizand un anume tip de finisaj, iar un aspect important al  acestora  este dispunerea pe verticala sau orizontala, aspectul usi avand un design unic.

Anumite modele de usi de interior sunt proiectate cu insertii  metalice, in concordanta cu dispunerea finisajului. Astfel, suprafata structurata asigura un grad ridicat de rezistenta la impact si abraziune.
 

Usi din furnir natural

Usile de interior din furnit natural fac parte dintr-o categorie aparte, prin design-ul lor. Acestea emana frumusete si eleganta, prin culorile naturale combinate cu un stil modern, ce confera o identitate proprie fiecarei case. 
 
Clasificarea usilor de interior Porta Doors ia in considerare 6 grupe,  in care sunt incluse toate categoriile de finisaje folosite. Astfel pentru a lua ceea mai buna decizie lua?i în considerare calitatea, durabilitatea si estetica finisajului.