EuroUsi Cluj

»
Noutati » 3 motive sa alegi un toc de usa metalic

3 motive sa alegi un toc de usa metalic


Cand alegi usile de interior pentru casa ta, nu trbeuie sa treci cu vederea peste tocul usii. Desi tocurile usilor sunt realizate din mai multe materiale: alumiuniu, lemn si otel, din punct de vedere al rezistentei, durabilitatii si, al stilului, otelul este cel mai bun material.

Nevoia tot mai mare de siguranta si securitate, sunt alte motive pentru care otelul poate fi ales in locul altor materiale. Este foarte usor de instalat, are un grad ridicat de rigiditate si indeplineste standardele actuale de siguranta si securitate a vietii din ziua de azi. Usile cu toc metalic, ofera combinatia perfecta de rezistenta maxima si durabilitate.  

Fie ca vorbim de o cladire noua sau veche, datorita versatilitatii lor, tocurile metalice le ofera un design si un stil unic. Acestea se pot realiza dintr-o gama mare de culori non-standard.

Cele mai importante beneficii ale tocului de usa metalic sunt:
  • Linia de conectare ascunsa
Linia de colt de la tocurile usilor din otel, sunt sudate la imbinari, dupa care sunt acoperite cu un strat de vopsea premium. Astfel linia de colt este durabila si ascunsa in acelasi timp.
  • Durabilitate mare
Materialele de calitate utilizate la producerea acestor tocuri de usa metalice dar si precizia de executie garanteaza calitatea pe termen lung. Daca luati in considerare rezistenta mare la coroziune si deteriorare mecanica, atunci puteti sa considerati ca ati facut o investitie excelenta pentru urmatorii ani. Tocurile de usa, din otel sunt foarte rezistente in zonele cu umiditate mare, cum ar fi: in baie sau bucatarie.
  • Rezistenta la umiditate
In realizarea acestor tocuri din otel se foloseste tabla zincata, peste care, se fixeaza suplimentar un strat de pasivizare. Stratul de vopsea premium se aplica sub forma de vopsea pulbere. Tot acest proces elaborat de fabricare determina o crestere a rezistentei la coroziune pe o perioada lunga de timp si protejeaza tocul usilor impotriva umiditatii ridicate.