EuroUsi Cluj

»
Noutati » Usile din furnir natural – Pro si Contra

Usile din furnir natural – Pro si Contra


Materialul din care se confectioneaza usile de interior este extrem de important deoarece acesta influenteaza in mod direct rezistenta in timp a usilor, cat si aspectul pe care acestea il au. Pe piata exista o gama diversificata de modele de usi de interior de la numerosi producatori de renume mondial, pentru a acoperi cat mai multe gusturi si preferinte.

Puteti opta pentru usi de interior din furnir natural sau sintetic, pentru clasicele usi din lemn masiv sau pentru ceva mai modern, precum sunt usile de interior din sticla. Indiferent de alegerea pe care o faceti, inainte de a achizitiona usile de interior trebuie sa va asigurati ca stiti toate informatiile despre materialul din care acestea sunt confectionate, pentru a rezista o perioada cat mai indelungata de timp.
 

Ce este furnirul natural?

Furnirul natural este unul dintre materialele de top pentru fabricarea tamplariei usilor si ferestrelor, reprezentand in acelasi timp si o alternative excelenta a lemnului masiv. Furnirul este o materie prima de baza pentru orice companie care confectioneaza tamplarie pentru usi si ferestre sau pentru orice fabrica de mobila, acesta fiind un material de calitate superioara, cu o buna rezistenta in timp.
Procedeele tehnologice de aplicare a furnirului s-au imbunatatit enorm in ultima vreme, normele europene avand indicatii stricte si precise pentru folosirea substantelor cu un potential redus asupra sanatatii cumparatorului final, dar si a muncitorilor care sunt implicatia direct in productia furnirului natural.
 

Care sunt caracteristicile usilor din furnir natural?

Avatanjele usilor din furnir natural
-gradul ridicat de rezistenta este unul din avantajele principale a usilor din furnir natural, acestea fiind excelente deoarece nu se deterioreaza cu usurinta in cazul in care sunt lovite neglijent;
-usile din furnir natural sunt ideale deoarece reduc semnificativ zgomotul, motiv pentru care pot fi utilizate si in clinici sau cladiri de birouri pentru ca ofera intimitate;
-aspectul estetic placut este un alt avantaj important al usilor confectionate din furnir natural, acestea fiind excelente pentru a crea decoruri interioare unice.

Dezavantajele usilor din furnir natural
-in cazul usilor confectionate din furnir natural, pretul de achizitie este mult mai ridicat comparativ cu alte usi interioare, insa diferenta de pre teste pe deplin justificata datorita avantajelor pe care le prezinta.