EuroUsi Cluj

»
Noutati » Usi negre de interior – pentru o amenajare indrazneata

Usi negre de interior – pentru o amenajare indrazneata


Culoarea usilor de interior are o importanta deosebita nu doar pentru intregul design al locuintei, ci si pentru starea de spirit pe care aceasta o poate transmite. Culorile din locuinte influenteaza intr-o mare masura si transmit nu doar preferintele proprietarului in materie de amenajari interioare, ci si anumite trasaturi ale personalitatii sale.

Astfel, culorile deschise si calde folosite in designul interior creeaza o ambianta intima si confortabila, iar cu cat culoarea este mai intensa, cu atat mai mult caldura pe care o degaja este mai mare. Pe de alta parte, culorile reci si inchise utilizare in amenajarile interioare pot da impresia unui spatiu restrans si pot inchide mult spatiul disponibil dintr-o incapere, insa in acelasi timp ofera si senzatia de calm si liniste.

In ultima perioada, companiile care produc, furnizeaza sau distribuie usi de interior aduc tot mai multe si diversificate modele noi, precum si imbunatatiri paletei coloristice astfel incat sa furnizeze usi care se apropie cat mai mult de dorintele si preferintele clientilor. Se pot alege usi de interior albastre, rosii, verzi, sau chiar negre, insa se poate opta si pentru o nuanta simpla (alb) sau pentru o nuanta calda si naturala, cum sunt cele in nunate de lemn. Indiferent de culoarea aleasa pentru usile de interior, este esential ca paleta cromatica a acestora sa se potriveasca atat cu stilul decorativ predominant in locuinta, cat si cu usa de exterior, cu nuantele pardoselii si a parchetului sau cu alte elemente decorative.
 

Am ales usi de interior negre – cum imi decorez locuinta?

In ceea ce priveste amenajarile interioare, negrul reprezinta o alegere indrazneata pentru locuinta deoarece este o culoare rece pe care multa lume o evita si desi poate parea o decizie radicala,  in acelasi timp poate transforma in intregime intregul aspect al casei tale. Usile negre de interior reprezinta alegerea perfecta pentru podele sau parchet inchis la culoare, iar daca acestea sunt tot de culoarea neagra, amenajarea va fi una de efect.

Pentru locuintele amenajate in stil high-tech sau minimalist usile negre de interior sunt recomandate deoarece aceasta nuanta rece se potriveste de minune intr-un astfel de deisgn simplu, fara elemente decorative. De exemplu, pe fundalul unor pereti albi usile negre de interior vor iesi foarte tare in evidenta, astfel ca acest contrast puternic va da locuintei tale un aspect inedit, mai ales daca alegi cateva obiecte decorative simple si minimaliste.