EuroUsi Cluj

»
Noutati » Usi din furnir natural vs. usi din furnir sintetic

Usi din furnir natural vs. usi din furnir sintetic


Pe piata exista o multime de modele de usi de interior, astfel ca este extrem de important sa alegi ceea ce se potriveste cel mai bine preferintelor si nevoilor tale. Pe langa calitate, rezistenta, pret sau aspectul estetic, atunci cand alegem usi de interior pentru locuinta trebuie sa avem in vedere si materialul din care acestea sunt fabricate. Va prezentam astfel atat caracteristicile usilor din furnir natural, cat si a celor din furnir sintetic, pentru a face alegerea corecta in materie de usi de interior.

Avantajele usilor din furnir natural sunt urmatoarele:
  • Principalul avantaj al acestor usi il reprezinta aspectul placut, usile din furnir natural prezentand caracteristici atragatoare, cu mai mult simt estetic comparativ cu usile din alte materiale.
  • Usile din furnir natural au ca si scop principal pastrarea camerelor reci sau calde, astfel ca acestea sunt construite pentru a oferi mai multa izolare, reprezentand o achizitie avantajoasa.
  • Acest tip de usi reduc semnificativ zgomotul, motiv pentru care ofera posibilitatea de a va desfasura activitatile fara a-i deranja sau pot fi utilizate pentru clinici sau birouri juridice deoarece ofera multa intimidate
  • Un alt avantaj esential pe care il au usile din furnir natural il reprezinta gradul ridicat de rezistenta, acest tip de usi fiind avantajoase deoarece nu se deterioreaza cu usurinta in cazul in care sunt lovite neglijent.
 
Avantajele usilor din furnir sintetic sunt urmatoarele:
  • Principalul avantaj al acestor usi il reprezinta rezistenta ridicata in conditii de umiditate, lucru extrem de important pentru usile de interior. Aceasta caracteristica esentiala face ca usile din furnir sintetic sa fie potrivite chiar si pentru baie.
  • Usile din furnir sintetic reprezinta o investitie avantajoasa deoarece odata ce sunt achizitionate, se curata si se intretin foarte usor, fara a necesita prea multa bataie de cap pentru a le pastra intr-o forma buna.
  • Un alt avantaj al acestor usi il reprezinta faptul ca acestea se regasesc in multiple modele, cu sau fara insertii de sticla sau oglinzi, cu design clasic, elegant, modern sau nonconformist. Designul usilor de interior din furnir sintetic urmeaza trendul mondial in decorarea spatiului interior, astfel ca sunt inspirate de nevoile si preferintele clientilor