EuroUsi Cluj

»
Noutati » Usi de interior – tendinte si modele

Usi de interior – tendinte si modele


Usile de interior nu sunt doar un element functional care ofera izolatia si intimitatea necesara unei camere. In ziua de azi, acestea au un rol important in a echilibra designul unei case sau apartament, a crea un contrast special si a mentine un ritm interior precis. De acea va recomandam sa acordati o atentie deosebita usilor de interior atunci cand le alegeti.
 

Tendinte ale usilor interiore in 2021

 1. Usi de interior foarte inalte
Chiar daca usile cu dimensiuni standard nu vor vi abandonate complet in acest an, designerii ofera o solutie eleganta si non-banala, o frunza de usa de inaltime semnificativa, ideal chiar sub tavan. Desi la prima vedere poate parea ciudat si lipsit de armonie, de fapt este capabil sa rezolve probleme fundamentale:
 • Creste vizual inaltimea incaperii
 • Creaza un accent elegant in combinatie cu textura peretilor
 • Usile inalte sunt ideale pentru mansarda si un design minimalist
 1. Usi si pareti despartitori din sticla
Usile si pereti despartitori din sticla pastreaza senzatia de spatiu aerisit, volumentric si luminos. Acesta tendinta este ideala pentru interioarele laconice moderne, cum ar fi mansarda, minimalism si hi-tech.
 1. Usi glisante
Usile glisante din sticla intr-o singura foaie sunt una dintre cele mai izbitoare tendinte pentru anul 2021. Acestea arata elegant si este recomandat sa fie utilizate nu numai in camere mari ci si in camere mari, deoarece acestea ofera mai multa lumina naturala.
 1. Usi din lemn
Usile din lemn natural nu isi vor pierde niciodata din relevanta, iar in anul 2021 designeri inista asupra utilizarii active a structurilor din lemn si sugereaza urmatoarele solutii in trend cu anul acesta:
 • Usi cu sculptura 3D
 • Usi cu model geometric, pe o nunanta deschisa
 • Suprafete uniforme si netede in culoarea peretilor
 • Usi vopsite monocrom