EuroUsi Cluj

»
Noutati » Sistemele de glisare - solutia optima pentru locuinta ta

Sistemele de glisare - solutia optima pentru locuinta ta


Usile glisante reprezinta o solutie moderna pentru spatiile mai putin generoase din locuinta noastra, acestea fiind excelente deoarece se preteaza oricarui stil de amenajare. Indiferent de materialul din care sunt fabricate (sticla, lemn, aluminiu, panouri PVC), usile glisante reprezinta alegerea ideala atunci cand nu dispunem de prea mult spatiu in locuinta, acestea fiind usor de intretinut si ingrijit.
Montajul unor astfel de usi se poate face pe o sina de glisare sau doua, in functie de necesitatile clientului. In cazul in care doriti modele deosebite pentru a adauga un plus de eleganta locuintei dumneavoastra, nu ezitati sa optati pentru alegerea unor sisteme de glisare usi culisante potrivite pentru living, sufragerie sau dormitor.

Sistemele de glisare pot fi utilizate in locuintele noastre in urmatoarele situatii:
Usi de camere
In unele situatii, sistemele de glisare pot fi utilizate si ca usi de sine statatoare, ori pentru a desparti holul de dormitor, ori pentru a separa bucataria de balcon de exemplu. O alegere inspirata, mai ales pentru bucatariile mici si inguste, o reprezinta renuntarea la usa normala pentru a folosi spatiul ramas pentru a construi mai multe rafturi sau pentru a monta dulapuri sau chiar frigidere.Indiferent de utilizarea lor insa, usile glisante se manevreaza foarte usor si au o durata lunga de viata, rezistand foarte bine in timp.
 
Perete despartitor
Usile glisante, atat cele din lemn sau din alte materiale asemanatoare, cat si cele din sticla securizata, reprezinta alternativa perfecta pentru camerele mai putin incapatoare sau pentru spatiile restranse care nu permit montarea unor usi de interior normale. De asemenea, datorita faptului ca nu ocupa prea mult loc, usile glisante pot fi integrate cu succes in cadrul unui dressing, unde puteti opta pentru usi duble. Acestea pot fi montate si la granita cu exteriorul, inlocuind o parte dintr-un perete.