EuroUsi Cluj

»
Noutati » Noi modele de usi in portofoliul companiei

Noi modele de usi in portofoliul companiei


Anul 2019 vine cu noutati si cu modele deosebite pentru usi, fie ca e vorba de usi de interior, fie ca e vorba de usi pentru exterior si pentru intrare in apartament sau diverse usi tehnice. Deoarece ne-am propus sa oferim clientilor nostri modele unice, pe placul fiecaruia, ne largim portofoliul in mod constant pentru a pune la dispozitie cele mai noi solutii de amenajare.

Compania noastra este distribuitor autorizat de usi Porta Doors, aceste produse fiind de calitate premium, extrem de rezistente. Porta Doors ofera in noua colectie o gama de produse standard, precum si usi ce raspund celor mai atipice si variate cerinte individuale ale clientilor.

Catalogul de usi Porta Doors ofera o gama diversificata de modele de usi de interior si de exterior, pentru a satisface toate preferintele. Asadar, puteti opta pentru:
  • Categoria de usi de interior cu finisaj sintetic contine noua colectie Porta Resist, care include o selectie de modele deosebite, in special modele destinate celor care apreciaza aspectul lemnului brut, durabilitatea si rezistenta crescuta.
  • Furnirul natural emana frumusete si eleganta, asadar aceste modele de usi de interior confera o identitate proprie fiecarei locuinte prin intermediul culorilor naturale combinate cu un design modern.
  • Oferta de usi si sisteme de glisare din gama Porta permite o potrivire ideala a usii la camera care necesita solutii speciale.
  • Sectiunea de usi tehnice contine produse bine cunoscute pentru investitii. Oferta Porta Doors pune la dispozitie atat usi izolate fonic, tehnice, cat si usi rezistente la foc.
  • Colectia de usi pentru intrare in apartament propune usi solide care imbina caracteristici fonice, rezistenta la foc, la fum si antiefractie, lucru care le face extrem de rezistente.
 

Colectia ENTRO TOP – colectie noua, pentru o siguranta sporita

ENTRO TOP reprezinta varianta adaptata pentru piata proiectelor in domeniul rezidential, intr-o configuratie care sa ofere, la un pret accesibil, elementele de siguranta cerute.
Avantajele acestei colectii incep cu montajul tocului de la exterior, tocul metalic ENTRO TOP avand pervazuri la exterior, lucru solicitat de catre executantii din domeniul rezidential.  Datorita faptului ca grosimea standard este de 100 mm, tocul Entro Top se poate realiza cu profil marit pe dimensiunea grosimii de zid.
Dotat cu broaste cu trei puncta de inchidere si bolturi pasive pe partea cu balamalele, acest produs ofera o siguranta sporita.
 
*Usa din gama ENTRO TOP se poate realiza si cu grosimea de 44 cm, fapt ce aduce un plus de siguranta locuintei in care este montata. Totodata, se poate rceste clasa de siguranta a produsului prin configurarea usii adaugandu-se placi de aluminiu pe ambele fete.