EuroUsi Cluj

»
Noutati » Magazin nou in Alba Iulia

Magazin nou in Alba Iulia


Usile de interior si exterior sunt investitii costisitoare, de lunga durata, astfel ca acestea trebuie alese cu mare grija de la un producator sau distribuitor de renume, care sa garanteze calitate superioara si functionalitate. Din necesitatea unei abordari profesioniste a pietei din domeniul usilor, compania noastra a deschis la Alba Iulia unul dintre cele mai moderne si mai elegante showroom-uri de profil din tara. Imbinand intr-un mod eficient experienta specialistilor de la Porta Doors cu profesionalismul colectivului propriu, compania noastra si-a fixat drept obiectiv principal satisfacerea cerintelor clientilor in materie de usi.

Avem o experienta de peste 20 de ani in distribuirea de usi cu diferite design-uri si care folosesc cele mai inovative tehnologii. Obiectul principal de activitate al companiei noastre este importul si distributia de usi Porta Doors Polonia, aceasta companie fiind partenerul ideal pentru orice constructor. De asemenea, compania noastra va pune la dispozitie si numeroase modele de usi din gama Invado, cuprinzand atat modele clasice, cat si modele de usi cu design modern si inovativ din ultimele cataloage.

Daca sunteti in cautare de produse de calitate, care sa reziste in timp si care sa arate si bine din punct de vedere estetetic, alegeti magazinul de nostru de usi din Alba Iulia de pe Bd. Republicii nr. 29, care ofera o gama extrem de diversificata de modele si culori de usi de interior, usi exterior, usi antifonice si tehnice, sisteme de glisare, tocuri si accesorii pentru usa.
 

Compania noastra va ofera o gama larga de servicii profesionale in Alba Iulia precum:

-consultanta gratuita in alegerea modelelor si nuantelor de usi, a modelelor de geam, etc.
-deplasarea gratuita la domiciliul clientului pentru efectuarea masuratorilor necesare montajului
-transport gratuit pe raza municipiului Alba Iulia si la preturi imbatabile in alte localitati
-montaj profesionist efectuat de echipe calificate
-livrare prompta pentru modelele de usi de lemn si usi metalice existente pe stoc.