EuroUsi Cluj

»
Noutati » Importanta luminii naturale in locuinta

Importanta luminii naturale in locuinta


Lumina naturala pune in valoare mobilierul, podelele, finisajele si texturile, poate crea un  spatiu vizibil relaxant si poate mari vizual dimensiunea camerei, in timp ce scoate in evidenta celelalte elemente ale locuintei. Specialistii in design pun mare pret pe iluminarea in mod natural a camerelor, intrucat alegerea luminii potrivite poate schimba complet aspectul unei locuinte, poate da impresia de spatiu cald si deschis, sau, dimpotriva, poate transmite un aer sobru sau elegant. Lumina este unul dintre elementele esentiale in locuintele moderne, cu ajutorul unor usi de sticla obtinandu-se astfel maximum de lumina in interiorul locuintei.

Elementele din sticla ofera transparenta, creeaza un spatiu fluid,  ce nu incarca din punct de vedere vizual. Usile din sticla permit luminii naturale sa treaca in spatii unde aceastea este redusa sau lipseste, aducand astfel un plus de utilitate. Sticla este utilizata in amenajarile interioare deoarece permite filtrarea luminii si, in acelasi timp, creeaza o ambianta calda si placuta. Usile din sticla pot fi folosite in special in incaperile intunecate, lasand asftel lumina naturala sa patrunda cu usurinta, lucru ce da senzatia de un spatiu mult mai aerisit. Instalatiile de iluminat, oricat de numeroase si de performante ar fi, nu vor tine niciodata locul razelor de soare si nici nu vor oferi aceeasi caldura incaperii .

Pe langa faptul ca locuinta noastra beneficiaza de lumina naturala, usile de sticla prezinta si o izolare foarte buna daca sunt montate in toc de lemn sau de piatra. Principalul element la care trebuie sa fiti atenti in momentul achizitiei usilor de sticla este ca acestea sa se inchida si sa izoleze perfect si dupa ani de utilizare, nu doar la momentul montajului.

Pentru o amenajare interioara moderna, care sa va aduca multa culoare si lumina naturala in locuinta, compania noastra va pune la dispozitie o gama variata de usi de sticla care sa se potriveasca oricarui tip de design interior. Puteti opta pentru usi de sticla securizata cu rezistenta sporita, usi din sticla cu toc MDF sau pentru usi batante sau glisante. Indiferent ce tipurile de usi de sticla pe care le veti alege, asiguram deplasarea gratuita la domiciliul clientului pentru efectuarea masuratorilor necesare montajului si va punem la dispozitie montaj profesionist efectuat de echipe calificate.