EuroUsi Cluj

»
Noutati » Eurousi, distribuitor autorizat usi Porta Doors

Eurousi, distribuitor autorizat usi Porta DoorsUsile de exterior, dar si cele de interior, dau un aspect inedit locuintei, mai ales daca acestea se potrivesc cu designul interior, dar si cu paleta cromatica predominanta. Usile sunt detalii subtile ce pot schimba complet infatisarea incaperilor, iae alese atent, acestea pot contribui la crearea unei mediu placut si primitor.

Compania noastra este distribuitor autorizat al gamelor de usi Porta Doors, parteneriatul dintre noi si Porta Doors fiind unul de succes si de durata. Ne mandrim cu o lunga si roditoare colaborare cu aceasta companie de renume, iar usile pe care le punem la dispozitie fac parte din diverse categorii. Porta Doors este o companie de renume mondial care ofera usi de calitate premium, punand la dispozitia clientilor usi de interior, usi de intrare in apartament, sisteme de glisare sau usi antifonice, precum si alte accesorii.
 
Compania noastra va pune la dispozitie o gama diversificata de usi Porta Doors, precum si accesorii:
  • usi de interiorfurnir sintetic: sunt puternice si durabile, se curata si se intretin foarte usor, nu retin umiditate putand fi montate chiar si la baie.
                                   – furnir natural: ofera izolare termica, iar din acest motiv vara incaperile raman reci si ne feresc de caldura sufocanta, iar iarna temperaturile raman ridicate;
  • usi de intrare – gama de usi de intrare apartament marca Porta Doors este conceputa pentru apartamente, iar cele mai utilizate materiale sunt lemnul si granitul:
  • sisteme de glisare – extrem de moderne si de practice, usile glisante au un sistem de functionare usor si practic, fiind usor de incadrat in orice tip de desing interior
                                             – acestea pot fi folosite ca usi de camere, dar si ca perete despartitor
  • usi antifonice – au rolul de a preveni propagarea vibratiilor sunetului de mare intensitate, asigurand un mediu de lucru linsitit si garantand confortul psihic de care aveti nevoie pentru un randament maxim
  • tocuri de usa – in functie de constructive, design sau diferite detalii tehnice acestea pot fi: reglabile sau fixe, drepte sau rotunde, precum si din lemn sau MDF.