EuroUsi Cluj

»
Noutati » Eurousi, distribuitor autorizat usi Invado

Eurousi, distribuitor autorizat usi Invado


Usile sunt element extrem de important al oricarei locuinte, atat din pucnt de vedere functional, cat si din punct de vedere estetic. Usile, in special cele de interior, contribuie intr-o masura foarte mare la intregirea designului unei locuinte deoarece acestea se aleg in functie de restul elementelor decorative. Alese in aceeasi concordanta cu interiorul, pentru a completa intregul design sau pentru a obtine un efect original prin materiale si tonuri contrastante, usile au devenit un element indispensabil in crearea unui design interior inedit.
Chiar daca oferta de usi de interior de pe piata poate fi coplesitoare, atunci cand achizitionam usi de interior este extrem de important sa alegem usi durabile, de cea mai buna calitate.

Compania noastra este distribuitor autorizat al gamelor de usi Invado, parteneriatul dintre noi si Invado fiind unul de succes si de durata. Ne mandrim cu o lunga si roditoare colaborare cu aceasta companie de renume, iar usile Invado pe care le punem la dispozitie fac parte din diverse categorii, cuprinzand atat modele clasice, cat si modele de usi cu design modern si inovativ din ultimele cataloage Invado.

Invado este o companie poloneza de renume mondial care ofera usi de calitate premium, punand la dispozitia clientilor usi de interior din lemn de pin, usi de interior din placi MDF si HDF laminate cu furnir sintetic sau furnir natural, usi de interior din sticla, precum si alte accesorii. Compania Invado se straduieste in mod continuu sa asigure o calitate optima a produselor sale, tinand cont in mod deosebit de cerintele si de nevoile clientilor. In functie de ce au nevoie acestia, compania poloneza furnizeaza produse de calitate superioara, acest aspect fiind un etalon de baza pentru toate procesele de productie. Important de precizat este faptul ca toate usile de interior din gama Invado indeplinesc standardele europene.