EuroUsi Cluj

»
Noutati » Colectia de usi Amber - potrivita pentru baie

Colectia de usi Amber - potrivita pentru baie


Incaperile cu umiditate ridicata sunt acele spatii in care interactiunea cu apa este continua. Acestea sunt in principal baile cu dusuri si toalete care au nevoie de usi speciale, rezistente umiditatii ridicate si contactului constant cu apa. Alegerea usilor pentru baie poate fi dificila deoarece trebuie luat in calcul calitatea si materialul din care este produsa usa pentru ca aceasta sa nu absoarba umiditatea.

Baile, de cele mai multe ori, sunt unele dintre cele mai mici spatii dintr-o casa, iar la unele dintre ele geamul este absent, lucru ce scade radical prezenta luminii naturale in baie. Baia este un loc din care luminozitatea nu poate lipsi, iar usile din sticla ofera lumina necesara, chiar si cele din sticla mata sau cele cu modele.

Usile de sticla din colectia Amber sunt produse din sticla durabila si proiectate sa reziste la socuri, aceste caracteristici tehnice facandu-le perfecte pentru mediul si conditiile solicitante ale bailor. Durata de utilizare a usilor de sticla este mult mai lunga in comparatie cu usile normale deoarece acestea nu absorb umiditatea. Usile normale nu sunt cele mai potrivite pentru baie deoarece sunt produse din lemn care in prezenta continua a umiditatii nu rezista si se pot mucegai sau chiar umfla.

Din punct de vedere estetic, colectia Amber are o gama diversificata de 12 modele diferite din care puteti alege. Aceste usi sunt perfecte pentru orice tip de baie, indiferent de culorile mobilei, gresiei sau faiantei. Integrarea usilor este foarte usoara deoarece in casele cu un design minimalist usile cu modele completeaza decorul. iar in locuintele mai incarcate usile simple acorda casei un design echilibrat. Modelele din sticla mata sunt perfecte pentru bai deoarece pastreaza intimitatea locatarilor si ofera baii un design modern si inedit. Usile din colectia Amber reprezinta alegerea ideala pentru bai atunci cand doriti simplitate si calitate si cand doriti sa aduceti unele imbunatatiri decorului casei.

Intretinerea corecta a usilor din sticla este foarte importanta deoarece usa nu va prezenta zgarieturi si va avea o durata de utilizare prelungita. Curatarea este foarte simpla si consta in stergerea usii cu o laveta si cu solutii speciale sau alcool. In ceea ce priveste accesorile usii, manerele si balamalele, acestea sunt special proiectate pentru a rezista la contactul cu apa si isi pastreaza aspectul initial fara sa capate un aspect invechit.