EuroUsi Cluj

»
Noutati » Alegerea usilor metalice de apartament

Alegerea usilor metalice de apartament


Usile de intrare in apartament reprezinta un accesoriu indispensabil pentru orice locuinta, de aceea este important sa ne asiguram ca facem alegerea potrivita atunci cand o achizitionam. Datorita materialelor folosite si a unui sistem de inchidere securizat, usile metalice de apartament prezinta un grad sporit de siguranta la efractie in comparatie cu usile traditionale. Unele usi de intrare in apartament sunt prevazute cu doua sisteme de inchidere, butucii fiind protejati cu pastile de protectie, ceea ce asigura o siguranta maxima, rezistand la manevrari si socuri repetate.

Un aspect important in achizitionarea usilor de apartament este reprezentat de materialul din care este confectionata usa, iar acesta trebuie sa fie unul rezistent, care sa confere siguranta si durabilitate. Aceste usi pot fi metalice, metalice laminate si metalice placate cu MDF.  

Pentru o buna protectie impotriva transferului de temperatura, este recomandat sa alegeti usi metalice de apartament cu izolatie termica. Aceasta ajuta la mentinerea unui temperature constante in interior, indiferent de temperature exterioara si poate fi realizata din mai multe materiale precum: polistiren sau polistiren expandat, vata bazaltica, vata minerala, izolatie termica prin ranforsari metalice.

Sistemul de inchidere este de asemenea important, pentru a va asigura o protectie cat mai ridicata. Puteti opta pentru mai multe tipuri de inchidere:
-sistem de inchidere monobloc, care prezinta un grad de siguranta mediu
-sistem de inchidere in trei puncta
-sistem de inchidere cu yale de securitate sau yale multipunct
-sistem de inchidere de Securitate, cu incuietori antidrill, sistem de pini concentrati si alte elemente de siguranta
 
Gama de usi metalice de apartament pe care compania noastra v-o pune la dispozitie tine cont atat de gradul de siguranta pentru care doriti sa optati, cat si de designul dorit. De asemenea, asiguram deplasarea gratuita la domiciliul clientului pentru efectuarea masuratorilor necesare montajului si va punem la dispozitie montaj profesionist efectuat de echipe calificate.